„Радост на брега” се завръща в Ахелой и през август

14:23, 22 авг 15 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През месец юни тази година, над 1000 участници от България, Словакия, Грузия, Полша, Чехия, Турция и Италия гостуваха в град Ахелой. Поводът бе Деветият международен конкурс за изкуства "Радост на брега". Събитието даде възможност на таланти от различни възрастови групи да се представят индивидуално или колективно и да бъдат оценени от компетентно жури. Изявите включваха музика, танц, изобразително и театрално изкуство, литературно творчество и мултимедийни проекти.

Домакинството на Ахелой продължава и през месец август, защото освен състезателен характер, „Радост на брега” има и фестивална част.

В рамките на три поредни вечери участници от България, Беларус, Латвия, Словакия, Румъния и Франция ще забавляват публиката от откритата сцена в градския парк.

Фестивалните концерти ще се състоят от 19.00 ч. в дните от 24.08.2015 г. /понеделник/ до 26.08.2015 г. /сряда/ .

Конкурсът „Радост на брега” е включен в Програмата с мерки за закрила на деца с изявени дарби за 2015 година и се провежда под патронажа на областния управител Вълчо Чолаков и кметовете на община Созопол и град Ахелой, със съдействието на Община Поморие.

Заповядайте!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама