Крисия превърна Кранево в „детска планета”

13:04, 22 авг 15 / Култура 25 555 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Малката Крисия Тодорова омагьоса публиката в курортното село Кранево, където изнесе концерт по покана на бизнесдамата Даниела Пеловска. Сред присъстващите бяха представители на общинското ръководство, както и от управата на населеното място.

В заведението на централния плаж на Кранево Крисия Тодорова, която стана известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов, се срещна с победителя от друг негов проект -  "Лорд ъф дъ шефс", добричлийката Сидония Радева.

Талантливата 11-годишна изпълнителка грабна публиката – малки и големи, с невероятните си изпълнения, както на песента „Моя страна, моя България”, така и на модерни хитови заглавия.

Тя изправи публиката на крака с изпълнението си на песента „Планетата на децата”, с която разградчанката представи България, заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови, на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта. Там тя се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на конкурса. Отличното й представяне даде възможност България да кандидатства за домакинството на тазгодишното издание на Детската Евровизия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама