Крисия превърна Кранево в „детска планета”

12:20, 22 авг 15 25 602 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Малката Крисия Тодорова омагьоса публиката в курортното село Кранево, където изнесе концерт по покана на бизнесдамата Даниела Пеловска. Сред присъстващите бяха представители на общинското ръководство, както и от управата на населеното място.

В заведението на централния плаж на Кранево Крисия Тодорова, която стана известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов, се срещна с победителя от друг негов проект -  "Лорд ъф дъ шефс", добричлийката Сидония Радева.

Талантливата 11-годишна изпълнителка грабна публиката – малки и големи, с невероятните си изпълнения, както на песента „Моя страна, моя България”, така и на модерни хитови заглавия.

Тя изправи публиката на крака с изпълнението си на песента „Планетата на децата”, с която тя представи България, заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови, на  дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта. Там тя се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на конкурса.  Отличното й представяне даде възможност България да кандидатства за домакинството на тазгодишното издание на Детската Евровизия.

За правото да представят страната ни на нея се състезават  трима млади изпълнители от Добрич – Димитрина Германова,  Габриела Иванова и Росен Петров, както и Александър Танев от Балчик.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама