Доротея Радева стана шеф на младежите на ГЕРБ в Айтос

11:23, 22 авг 15 / Политика 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доротея Радева е новият председател на МГЕРБ-Айтос, съобщиха от партията. Кандидатурата й бе подкрепена и гласувана на събрание на младежката структура в града. На него присъстваха областният ръководител на организацията Николай Василев, Галя Василева – член на  Националния изпълнителен съвет (НИС), Тодор Йосифов-почетен член на МГЕРБ, и Чавдар Вълев - член на Областното ръководство и председател на общинската структура на младежите в Карнобат.

Доротея е на 27 години, бакалавър от Шуменския университет, специалност „Психология и ПУНУП”, работи като детска учителка в ЦДГ "Калина Малина" в Айтос.

Присъстващите избраха и организационен секретар на младежите в Айтос - Светлана Момчилова. Тя е с придобита степен бакалавър „Комуникационни и компютърни мрежи”, магистър „Финансов мениждмънт” и работи като главен счетоводител в ПГСС "Златна нива" Айтос. За член на общинското ръководство на МГЕРБ Айтос бе определен Христо Бъчваров, който преди броени дни е завършил магистратура във Варна - Корпоративни финанси. Той ще бъде и участник в традиционния национален университет за младежи, който ще се проведе следващия уикенд във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама