Правят хидроизолация на сградите на Общината и Поликлиниката в Нови пазар

08:00, 22 авг 15 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хидроизолация на сградата на Община Нови пазар, на поликлиниката в града и подмяна на покрив на пенсионерски клуб “Възраждане” ще правят в Нови пазар.

Това става ясно от публикуваната на сайта на Общината публична покана по Закона за обществените поръчки.

Прогнозната цена на ремонтните дейности по трите сгради е в размер на 88 808, 40 лв. без ДДС. Финансирането се осигурява от капиталовите разходи на община Нови пазар за 2015 година.

Най-много средства ще бъдат отделени за хидроизолацията на сградата на поликлиниката в Нови пазар - 49 808,49 лева.

Ремонтните дейности включват: демонтаж на корозирала ламарина и на съществуващата хидроизолация, подмяна на 10 броя воронки, подмяна водосточни тръби от поцинкована ламарина, изравнителна замазка, грундиране с битумен грунд, направа на два пласта изолация на площ от 1107.60 м2. Първият пласт е с дебелина от 3 мм, а втория – 4,5 мм.

С 33 333,33 лева ще се прави хидроизолацията на сградата на Община Нови пазар.

По сградата изпълнителят трябва да направи демонтаж на корозирала ламарина по бордове и шапки и на съществуващата хидроизолация, подмяна на 12 броя воронки и др. Хидроизолацията на сградата на Общината също ще бъде поставена в два пласта на площ от 571.00 м2. първият пласт хидроизолация е 3 мм, вторият 4,5 мм.

За подмяна на покрива на пенсионерски клуб “Възраждане” Община Нови пазар е отделила 5 666,67 лева.

Ремонтните дейности включват демонтаж на ламарина – 100 м2, доставка и монтаж на покривна ламарина, боядисване на вътрешни и външни стени с площ от 240м2, доставка и монтаж на вата за изолация подпокривно пространство.

Изпълнителят на дейностите ще бъде избран по критерий “икономически най-изгодна оферта”.

Срокът за подаване на оферти е 28 август 2015 година.

В публичната покана е уточнено, че срокът за изпълнение на обществената поръчка се предлага от участника, като не може да бъде по-кратък от 15 календарни дни и по-дълъг от три месеца, както и не може ремонтните дейности да завършат по-късно от  1 декември 2015 година.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама