Красимир Трифонов с директна телефонна линия за граждани

12:11, 20 авг 15 / Политика 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на район "Южен" ще имат пряка телефонна връзка с кандидата за районен кмет от БСП Красимир Трифонов, съобщиха от пресцентъра на партията в Пловдив. Мобилният номер 0876 813 925 ще заработи от понеделник, следващата седмица.

"Аз и моят екип ще бъдем на разположение за въпроси, сигнали, притеснения, мнения и съвети", обясни Красимир Трифонов идеята за стартиране на "горещия" телефон.

Червеният кандидат за районен кмет е уверен, че Южен може да се превърне в добре развит район. Основание за увереността му дава подкрепата, която среща в разговорите с хората, и неговото компетентно разбиране за разрешаване на натрупаните проблеми.

"Недостигът на места в детските ясли, изчезващите тротоари, неподдържаните междублокови пространства, нерегламентираните сметища, недостатъчните зелени площи са една част от критичните въпросите, които не търпят отлагане", категоричен е Трифонов.

По думите му диалогът с гражданите е най-важен за всяко управление, а създаването на пряка телефонна  линия е бързият и директен начин за осъществяване на комуникация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама