Приключи подмяната на канализацията по водния цикъл, остава асфалтирането на последни участъци

16:44, 18 авг 15 25 841 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заради очакваните валежи следващите дни ще бъдат асфалтирани по-малко участъци от предвидените по графика на проекта за водния цикъл на Сливен, съобщиха от пресцентъра на Общината.

"Няма как да се осигури качествено асфалтиране, ако вали дъжд. На практика подмяната на канализацията вече приключи, остава асфалтирането на няколко участъка", посочи заместник-кметът Румен Стоилов.

В центъра асфалт ще бъде положен на две улици - „Индже войвода“ и „Стефан Егаров“, в участъка между ул. „Шипка“ и ул. „Иларион Драгостинов“.

В кв. Клуцохор асфалт ще бъде положен на улиците „Хан Крум“, в участъка между бул. „Тракия“ и ул. „Хилендар“, както и по ул. „Текстилец“ от № 52 на съответната улица до ул. „Харкан“. Асфалтиране на улици в квартал Комлука тази седмица не се предвижда.

Община Сливен предоставя схеми, от които всеки гражданин може да се информира за напредъка на отделните етапи на проекта. В оранжево са участъците, на които в момента се извършват строително- монтажни работи. В зелено са завършените участъци – готови за асфалтиране. В синьо са участъците, които подлежат на асфалтиране тази седмица, а в тъмносиво са вече асфалтираните участъци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама