Българска фирма с офис в Пловдив с приз за най-бързоразвиваща се компания в Европа

16:02, 18 авг 15 / Любопитно 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българската фирма ScaleFocus с офис в Пловдив спечели приз за най-бързоразвиваща се компания в Европа, обявиха от световноизвестните бизнес награди The International Business Awards.

 За първи път "златото" в тази категория се връчва на българска организация. В международния конкурс участваха над 3700 фирми от над 60 държави, оценявани от 200-членно жури.

The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес отличия. В конкурса ежегодно участват хиляди компании от цял свят. Златното отличие за България ще бъде връчено на церемония на 23 октомври 2015 г. в Торонто, Канада.

С над 100% ръст на бизнеса си през 2014 спрямо 2013 г. компанията изпреварва турска банка,  турско подразделение на голяма фирма за дрехи, английска консултантска компания и немска IT фирма, които заемат второ и трето място в категорията "Най-бързо развиваща се компания". 

ScaleFocus е и единствената българска организация в историята на конкурса The International Business Awards, която в една година печели три отличия: злато за най-бързо развиващата се компания, бронз – за Изпълнителен директор на годината, и бронз – за компания на годината в категорията ИТ услуги в Европа.

В момента в българската фирма работят около 220 специалиста, разпределени в офисите в София, Пловдив, Лондон и Мюнхен. Само от месец март 2015 г. до август 2015 г. в компанията са открити над 60 нови работни места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама