Фестивал на цветовете събира хиляди край Гребната база в Пловдив

15:56, 18 авг 15 / Любопитно 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изкушените от индийската философия и традиции пловдивчани ще могат да се включат в пъстрия Холи - Фестивал на цветовете. Празникът, който отбелязва победата на доброто над злото, както и новото начало, любовта и радостта от живота, ще се проведе на 12 септември на Гребната база.

Миналата година в София, Бургас и Пловдив фестивалът привлече повече от 8000 фенове. През юни пък в столицата, пред зала "Арена Армеец", над 4000 посетители се насладиха на цветните облаци, еуфорията и позитивната енергия на една от най-старите традиции в Индия, свързана с равенството между хората и доброто.

На сцената в Пловдив ще има изпълнители на различни стилове музика - EDM, минимал, транс, хаус, евроденс, дръм енд бейс, хип-хоп, ту-степ, обещават организаторите. Хедлайнери ще са The Offenders (Белгия), които тази година ще участват за трети път на световно известния фестивал TomorrowLand, а също така Sofia Cartel, Mc Don Eddy, Jasen Petrov (Metropolis), Emil Prize и още много други артисти.

Първите 100 билета за Фестивал на цветовете в Пловдив са на цена 12 лв., а след изчерпването им талоните за вход ще са по 17 лв. Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички - 10 лв., а 9 торбички - 20 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама