Международна подкрепа за "Дунав", феновете стягат пътуване до Поморие

13:21, 18 авг 15 / Спорт 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подкрепа и от Гърция е получил ФК "Дунав" по време на срещата си от първенството на "Б" група срещу "Созопол".

Както вече съобщихме "драконите" победиха с 2:0 пред повече от 7 000 зрители на Градския стадион в Русе. Оказа се, че сред множеството на трибуните е имало и международна подкрепа от южната ни съседка.

Един от основните тартори на гръцкия "Ники" Волос и водач на фракцията "Сините ангели" Василис Арванитопулос гостува на приятелите си в Русе заедно със своето семейство и се включи активно в скандиранията и песните на "небесно синята" агитка. Приятелството между феновете от двата града датира от години, като неведнъж те са се срещали на мачове в Гърция и България. За първи път обаче фенове на "Ники" идват чак до Русе.

"Радвам се, че успях да дойда тук и да се срещна с повече от нашите братя от Русе. Успяхме да разгледаме града, който много ни хареса. Подкрепихме и "Дунав" във важния мач със "Созопол". Благодарен съм за невероятните моменти и гостоприемството", сподели Василис.

Междувременно дунавските фенове стягат пътуване за предстоящото ново дерби в "Б" група - гостуването на "Поморие" на 22 август, събота, от 20 ч.

Записванията за екскурзията вече започна, като повече от половината от местата в автобуса вече са заети. Всеки желаещ да подкрепи "драконите" срещу временния лидер в първенството трябва плати по 6 лв. в магазин "Big Boys" на улица "Ангел Кънчев" 23 до обедните часове в сряда.

Часът и мястото на тръгване ще бъдат съобщени допълнително първо, като организаторите уточняват, че екскурзията е изцяло за футболни фенове и почитатели на "Дунав", които ще подкрепят футболистите от трибуните.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама