Дете и бебе пострадаха при катастрофи във Варна

12:35, 18 авг 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дете е блъснато от неизвестен водач на автомобил, докато пресича пътното платно във Варна, съобщиха от пресцентъра на полицията. Инцидентът е станал в понеделник около 18:00 часа на кръстовището на улиците "Доброволци” и "Самарско знаме". Вследствие на удара детето получава контузия на лявата ръка. Прегледано е и е освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

Отново в понеделник при катастрофа е пострадало бебе, което е с фрактура на главата, а двама души са откарани в болница. Инцидентът станал около 18:55 часа на бул. "Цар Освободител", след кръстовището с ул. "Поп Димитър”. 32-годишен шофьор с "Ауди" блъска отзад "Фолксваген", спрял в уширение, който от своя страна удря намираща се на пътя пешеходка. Тя и водачката във втория автомобил са пострадали най-сериозно и са настанени в болница. При инцидента контузия е получила и пътничка от автомобил "Фолксваген". За живота на ранените няма опасност. 

Друг пешеходец е бил блъснат същия ден в кв. Трошево. 35-годишна шофьорка на автомобил "Опел” е ударила с дясното странично огледало на колата 55-годишна жена, която стояла на тротоара. Инцидентът е станал на локален път до жилищен блок. Вследствие на удара пешеходката е с контузия на таз. Прегледана е в болница и освободена за домашно лечение.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама