Частично спират движението по „Витошка“ и „Сливница“

08:40, 18 авг 15 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До 24.00 часа на 21.08.2015 г. се забранява влизането на превозни средства по трамвайното трасе и по западното пътно платно на бул. „Витоша” между бул. „Ген. Скобелев” и ул. „Гургулят”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на бул. „Витоша“ в същия участък.

Закриват се местата за почасово платено паркиране по бул. „Витоша” между бул. „Ген. Скобелев” и ул. „П. Евтимий”.

До  20.08.2015 г. се забранява влизането на превозни средства по лявата лента от северното пътното платно и по лявата лента от южното пътно платно на  ул. „Сливница” между бул. „Константин Величков” и ул. „Мелник”.

Движението на превозните средства ще се извършва в дясната лента на северното пътно платно в посока изход и в дясната лента на южното пътно платно в посока център на булеварда в същия участък.

От 00.00 часа на 21.08.2015 г. до 24.00 часа на 24.08.2015 г. се забранява и влизането на превозни средства по дясната лента от северното пътно платно и по дясната лента от южното пътно платно на бул. „Сливница” между бул. „Константин Величков” и ул. „Мелник”.

Движението на превозни средства ще се извършва в лявата  лента на северното пътно платно в посока изход и в лявата лента на южното пътно платно в посока център на булеварда в същия участък.

Временно се измества спирка „Ул. Оряхово” с код 2097 на бул. „Сливница” назад към ж.к. „Люлин” непосредствено приди кръстовището с ул. „Чавдарица” в обособен джоб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама