„Топлофикация София“ връща пари от изравнителни сметки по банков път

18:42, 17 авг 15 25 672 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес данните от изравнителните сметки за отоплителен сезон 2014-2015 г. на над 80% от столичани вече са достъпни на интернет страницата на „Топлофикация София“, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане. Това съобщиха от дружеството.

Дружеството вече дава възможност сумите за връщане от изравнение да се получават и по банков път. За целта на сайта на компанията в раздел Услуги - Обслужване на клиенти е публикувано Заявление за възстановяване на сумата от изравнителната сметка по банков път. Попълнено копие може да се изпрати и на електронната поща на дружеството.

Сумите за връщане от изравнение вече могат да се получават във всички каси на компанията - между 7.00 и 19.00 ч. Сумите се възстановяват срещу документ за самоличност само на титуляра на партидата или на лице, представило пълномощно за конкретния случай.

Клиентите, които не са осигурили достъп на топлинните счетоводители за отчет имат начислени сметки на максимална мощност на отоплителните тела. Тези клиенти могат да поискат от своя топлинен счетоводител допълнителна дата за отчет на уредите и преразглеждане на изравнителните сметки до 1 октомври.

От днес започва да тече 30-дневен срок за безлихвено плащане на изравнителната сметка, а след 17 септември ще се начислява законово определената лихва при просрочие.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама