Трима пострадаха при сбиване в Г. Оряховица, друг пали трактор в Павликени

16:10, 17 авг 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима мъже са потърсили лекарска помощ, след скандал, прерастнал в сбиване, станал в заведение в Горна Оряховица в неделя, 16 август, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Около 3.00 ч. на посочената дата в РУ Г. Оряховица е подаден сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ за лица (ЦСМП), че са оказали помощ на граждани с порезни рани.

Инцидентът станал час по-рано. Най-тежко пострадал, с наранявания в гръдната област, е 31-годишен мъж, който е транспортиран в МБАЛ – Велико Търново за оперативно лечение, без опасност за живота.

С нараняване в лявата подбедрица е 39-годишен мъж, а с нараняване в областта на кръста е третият пострадал – мъж на 31 години. И двамата са освободени за домашно лечение.

Причините за скандала и сбиването са в процес на изясняване. По случая в РУ Горна Оряховица е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за причинена средна телесна повреда. Уведомени са Окръжна прокуратура и Горнооряховската районна прокуратура.

Досъдебно производство за палеж на трактор пък е образувано в РУ Павликени. В нощта на 15-и срещу 16-и август в село Дъскот неизвестен извършител запалил селскостопанската машината, собственост на местен земеделски производител, в резултат на което тя напълно изгоряла.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама