Пускат безплатните покани за откриването на "Колодрума" в Пловдив

13:35, 17 авг 15 / Спорт 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"В сряда (19 август) в общинските билетни центрове ще бъдат пуснати за разпространение безплатните покани за церемонията по откриването на многофункционалната спортна зала "Колодрума", заяви кметът на Пловдив Иван Тотев.

Общината е осигурила 4500 пропуска за пловдивчани. Останалите 1500 покани са предназначени за спортните клубове и федерации, както и за официалните гости на отриването.

Кметът каза още, че на 20 август т.г. се очаква комисия да посети спортното съоръжение, за да издаде Акт 16. Самият акт пък трябва да е факт до 26 август 2015 г.

"Подготовката за откриването на "Колодрума" продължава. Все още уточняваме участниците, но до края на седмицата списъкът им трябва да е готов", уточни градоначалникът.

Покани за събитието са изпратени до премиера Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, представители на Българския олимпийски комитет и др.

"Националният отбор по волейбол на България, който ще участва в церемонията на 30 август, ще се срещне с пловдивчани пред сградата на Община Пловдив 2 ч. преди самото откриване", каза Тотев.

Церемонията ще бъде излъчвана директно от 18.30 ч. по БНТ1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама