Над 20 пожара са възникнали в област Добрич през последните дни

12:05, 17 авг 15 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На територията на област Добрич за последните дни са регистрирани 2 пожара с материални загуби и 21 пожара без нанесени и материални щети, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Оттам информират, че при пожара на суха трева, северно от с. Тюленово, унищожение 500 дка сухи треви, спасени са 20 къщи в с. Тюленово. Припомняме, че на място бяха изпратени 4 екипа на пожарната и военна техника, който успяха да потушат огъня. По първоначална информация, небрежност е довела до възникването на пожара, посочват от ОД на МВР.

Около 1,30 часа в събота е получено съобщение за пожар в стопанска постройка в частен имот в с. Видно. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 6:15 часа. Унищожени са 20 кв. м покрив, 50 бали фураж, пътно превозно средство и автомобилно ремарке. Пожарът е причинен от небрежност.

На 16 август, около 18,17 часа е възникнал пожар в стопанска постройка на територията на с. Кардам. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 20,10 часа. Вследствие на пожара са унищожени 20 бали фураж и 3 куб. м дърва за огрев. Пожарът е причинен от небрежност при боравене с открит огън.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама