Временно ще бъде спряна водата в „Орландовци“ и „Враждебна“

08:40, 17 авг 15 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Македония“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода". Засегнати ще бъдат хората, живеещи в района на:

Бул. „Македония“ от №2 до №38;

бул. „Христо Ботев“, ул. „20-ти април“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Лайош Кошут“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Владайска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Станислав Ангелов“, кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Равнец“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Павел Венков“, ул. „Латин Колев“, ул. „Мрахорица“;

ул. „Станислав Ангелов;

по ул. „Леденика“ от ул. „М. Маринов“ до ул. „Грудово“;

по ул. „Любимец“ от ул. „Станислав Ангелов“ до ул. „М. Маринов“ и ул. „Грудово“ №1, №2, №3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латин Колев“ ъгъла с ул. „Спортист“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“, кв. „Кумарица“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред църквата.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Караджин“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Караджин“, ул. „Пролетна“, ул. „Бреза“, ул. „Блазна“, ул. „Полувраг“, ул. „Ибровица“, ул. „Връх Острокап“, ул. „Иван Пешев“, ул. „Альовица“, ул. „Заградена поляна“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев“ ъгъла с ул. „Връх Острокап“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. 2 от ул. 61 до бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2 ъгъла с ул. 61.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул.“Съзнание“ от ул. „Моровча“ до ул. „Ком“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съзнание“ ъгъла с ул. „Моровча“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул.“Явор“ от ул. „Кория“ до ул. „Къси дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Явор“№20.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама