Кокосова вода и шампанско чакат хаус звездата Fedde le Grand в Слънчев бряг

12:38, 15 авг 15 / Любопитно 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С кокосова вода и шампанско ще бъде посрещнат на южния плаж в Слънчев бряг хаус звездата Fedde le Grand, съобщиха организаторите на най-големия фестивал за електронна музика на Балканите - Solar Summer. Специалният гост ще бъде посрещнат днес. Тази вечер той ще “забива” на голяма сцена на южния плаж в курорта. Преди холандецът да застане зад пулта, за атмосферата на плажа ще се погрижи диджей Runo.

Fedde le Grand е oпределян като един от 30-те най-влиятелни диджеи в света за последното десетилетие. Тайната от кухнята на музикалното събитие е, че звездата ще бъде ескортирана от летището в Бургас с последен модел лимузина. Диджеят ще бъде настанен в апартамент със собствена градина на последния етаж от 5-звезден хотел. По време на престоя си диджеят е пожелал да има 24-часов достъп до фитнес центъра на хотела, тъй като държи особено на доброто си физическо здраве и тренира усилено преди всяко свое участие. Здравословен кетъринг също ще бъде на разположение на артиста. Бекстейдж зоната пък ще бъде заредена със завидно количество шампанско, кокосова вода и свежи плодове.

Шоуто на холандеца ще стартира след полунощ и ще продължи до изгрев слънце. След участието на Fedde le Grand предстои закриващият уикенд на Solar Summer в компанията на Hot since 82 на 21 август и Victor Calderone на 22 август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама