Златните момичета са втори във временното класиране

23:21, 14 авг 15 / Спорт 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българският ансамбъл по художествена гимнастика засега е на второ място в многобоя на Световното първенство по художествена гимнастика Dundee World Cup 2015, което се провежда в зала Арена Армеец в столицата. 

На съчетанието с ленти Златните момичета получиха оценка 17.800, колкото и гимнастичките от Беларус.  Лидери във временното класиране са руските гимнастички, които за днешното съчетание получиха оценка 18.450. 

В състезанието участват 52 индвидуални състезателки от 37 страни, както и 19 ансамбъла от България, Русия, Беларус, Украйна, Испания, Израел, Южна Корея, Франция, Полша, Япония, САЩ, Канада, Германия, Бразилия, Мексико, Египет, Узбекистан, Азербейджан и Швейцария. Старши треньор на швейцарските гимнастички е българката Мариела Пашалиева.

Утре състезанията продължават. Сутринта от 10 часа ще се провеждат индивидуалните съчетания с бухалки и ленти. Следобед от 16:30 часа започват ансамблите, които ще изпълнят съчетанията си и обръчи и бухалки. Входът в зала Арена Армеец е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама