Осъдиха мъж, бил таксиджии и вилнял в централата им в Шумен

16:59, 14 авг 15 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 3 месеца затвор е осъден един от мъжете, които в края на миналата година биха таксиджии и вилняха в централата на „Сити” в Шумен.

М.С. е сключил споразумение с прокуратурата, което е било одобрено от Шуменския районен съд. Мъжът е признат за виновен за нанасяне на лека телесна повреда на двама таксиметрови шофьори и за унищожаване на имущество в централата на таксиметровата фирма.

На 20 декември М.С. и съучастникът му И.С. били на дискотека в „Колизеум”. На тръгване от заведението подпийналите мъже се качили в таксиметров автомобил на „Сити такси” и започнали да проявяват агресия, като единият от тях счупил оборудване в колата. 42-годишният таксиджия отказал да им изпълни поръчката и впоследствие отнесъл от мъжете няколко удара по главата и тялото.

Други таксиметрови шофьори се намесили, като удар в лицето отнесъл и друг шофьор на “Сити”. Конфликтът бил прекратен и побойниците си тръгнали.

20 минути по-късно обаче двамата се появили в централата на таксиметровата фирма. Те поискали от 54-годишната диспечерка да бъде извикан шофьора на автомобил с посочен от тях номер. След като им отказала, единият от тях взел очилата й и ги хвърлил на земята, счупили и лаптоп.

Жената успяла да се обади по радиостанцията, за да бъде подаден сигнал в полицията и двамата мъже напуснали помещението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама