Кандидат-кмет на пловдивския район "Западен" открива "горещ телефон"

16:37, 14 авг 15 / Политика 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Горещ телефон" за връзка с жителите на пловдивския район "Западен" открива инж. Милена Колева, кандидат на БСП за районен кмет. От понеделник, 17 август, живеещите в района ще могат да подават сигнали за нередности, жалби, да споделят проблеми, мнения и предложения за по-доброто му развитие.

"Вече две седмици обикалям с екипа си из района и това, което виждам, определено не ми харесва. Занемарени зелени площи и междублокови пространства, опасни детски площадки, недостатъчно места за отдих, лошо сметосъбиране, разбити вътрешноквартални улици, тротоари, по които е невъзможно да се придвижват пешеходците и липса на достатъчно места за паркиране. Това са само част от проблемите, с  които ежедневно се сблъскват жителите на района и  които споделят при срещите ни", коментира Колева.

По думите й състоянието на спортните бази в района  е плачевно. И това са само малка част от належащите за решаване въпроси на най-зеления район на Пловдив, смята кандидат-кметът.

"Като човек, който е загрижен за хората, съм амбицирана да достигна до всеки един жител, да чуя проблемите и мнението на всеки един. С тази цел е и разкриването на телефонната линия", коментира Колева.

Телефон 0878 365 535 ще бъде връзката с инж. Колева и нейния екип. Писмени сигнали, мнения и предложения може да бъдат оставяни и в специално открита за това пощенска кутия в клуба на БСП в район "Западен" на ул. "Йордан Гавазов" 4.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама