Румънски автомобил и товарен "Мерцедес" се сблъскаха до Иваново

12:20, 14 авг 15 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаите от РУ- Две могили изясняват пътен инцидент, станал на главния път за София, в района на 17-ти километър в землището на с. Иваново, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 13 август, около 17:50 часа, при движение по прав участък от пътното платно, от Бяла в посока Русе, лек автомобил "Ланд Ровър Фрилендър" с румънски регистрация, управляван Н.М. на 42 г. навлиза в лентата за насрещно движение и се сблъсква с движещия се по нея посока Бяла товарен автомобил "Мерцедес Актрус".

Той е с българска регистрация и прикачено към него ремарке, управляван от А.Т. на 42 г. Двата автомобила аварират и са нанесени значителни материални щети. По първоначални данни причина за настъпване на ПТП е неадекватно поведение на пътя от лек автомобил "Опел Корса" с неустановен регистрационен номер.

Той е пътувал пред товарния автомобил посока Бяла, който по неизвестни причини навлязъл в лентата за насрещно движение, удря се странично в румънския автомобил, в резултат на което водачът на "Ровър"-а е загубил управление, а "Опел"-ът е напуснал местопроизшествието без да спре.

На място е извършен оглед от оперативно-следствена група и е започнато досъдебно производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама