Лудогорец започна преговори за прекратяване на договора на Бруно Рибейро

12:19, 14 авг 15 / Спорт 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на ПФК Лудогорец започна преговори за прекратяване на договора на старши треньора Бруно Рибейро и неговите помощници Марсело Чагас и Анди Смит, съобщават от клуба.

Междувременно помощник-треньорът Ради Здравков подаде оставка, но желанието на клуба е той да продължи да заема поста си и преговорите ще продължат.

От днес в треньорския екип влиза Едуард Ероносян. Опитният специалист е бил шампион на България и Ангола. Треньор на годината е през 2004 г.

Феновете на Лудогорец също излязоха с изявление за оставката на Рибейро, като заявяват, че няма да търпят издевателствата над любимия си отбор. „Вие, г-н Бруно Рибейро, съсипахте една добре работеща машина, жънеща успехи на европейската сцена”, посочват в изявлението си феновете.

„Въпреки всичко, което Ви е осигурено на Вас и на треньорския Ви щаб, вие продължавате да дърпате отбора към дъното. Вече няма и следа от изградения тим от Ивайло Петев, надградения от Стойчо Стоев и евробоеца на Георги Дерменджиев”, се отбелязва още в писмото.

„Това от снощи бе само началото, тепърва предстои Разград да Ви се стори тесен, г-н Рибейро! Ние заставаме зад нашия отбор и очакваме вашата оставка, за да може отново да завалят успехите!”, заявяват феновете на Лудогорец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама