Селфи предизвикателство за феновете на "Дунав"

07:50, 14 авг 15 / Спорт 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четвъртият във временното класиране "Дунав" излиза срещу лидера "Созопол" на 15 август, събота, от 18 ч. на Градския стадион в Русе в дербито на четвъртия кръг на "Б" група.

"Нямаме контузени и излизаме с най-доброто срещу "Созопол". Единствено Николай Колев е наказан, заради червения картон в мача с "Нефтохимик" в Бургас. Очаква ни тежък мач, в който с малко повече къмет и с помощта на публиката можем да постигнем много добър резултат", сподели старши треньорът на "драконите" Веселин Великов.

Междувременно екипът на официалната страница на ФК "Дунав" в социалната мрежа фейсбук отправи селфи предизвикателство към феновете.

"Харесайте FC Dunav Ruse и си направете селфи от трибуните по време на мача "Дунав" - "Созопол". Изпратете ни го до 16 август 23:59 ч. на [email protected] и можете да спечелите официална тениска на "Дунав", направена с номер и име на гърба по Ваше желание", призовава екипът на сайта.

Снимките ще бъдат публикувани в официалната страница във фейсбук: fb.com/fcdunav. "Героят" в тази от тях, която получи най-много харесвания ще спечели наградата.

Както вече съобщихме, интересът към срещата "Дунав" - "Созопол" е сериозен.

Предварителната продажба на билети е "под пара". Те са достъпни в магазините "Фастмаркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и на ул. "Плиска" 94, както и в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 всеки ден до 15 ч. в събота. След това касите на стадиона отварят от 16 ч. Този път те ще бъдат на два отделни входа - досегашният и неизползвания с години централен вход, който бе затворен заради строежа на многофункционалната зала в близост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама