Кола се обърна на улица "Чипровци", друга катастрофира край хижа "Приста" в Русе

12:58, 13 авг 15 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил се е обърнал на улица „Чипровци“, видя репортер на Topnovini.bg. Информация за случая обаче нямаше как да бъде събрана на място, тъй като в близост до катастрофиралата кола се беше събрала група от десетки цигани, някои от които се обявиха за роднини на шофьора.

Те се нахвърлиха със заплахи срещу журналиста и отправяха заповеди да не снима, а след като това не стана, настояваха с крясъци, обиди, закани и размахване на юмруци, да изтрие снимките, като се опитха да го изкарат от колата, с която беше дошъл. Само присъствието на полицията, пристигнала заради пътния инцидент, попречи на физическата саморазправа на десетките цигани с човека, отишъл да си свърши работата.

Агресията им не беше предизвикана с нищо, тъй като нашият репортер не е опитвал да снима шофьора или което и да било от другите лица на мястото, почти всички от които демонстрираха противоправно поведение. Интерес за камерата на медията не беше дори номерът на обърната кола, така че циганската агресия в случая беше непредизвикана и напълно лишена от каквато и да е житейска логика.

Преди обед днес е станала още една катастрофа. В района на хижа "Приста" на водачка на лека кола й е прилошало и се опитала да отбие, за да спре, но не могла и се блъснала в стълб. Тя обаче е без наранявания, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ, чийто екип е отишъл на мястото на инцидента. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама