Славчо Атанасов тръгва с нови обувки на ежедневни срещи с пловдивчани

12:31, 13 авг 15 / Политика 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Чисто нови обувки получи от екипа си днес депутатът от Патриотичния фронт (ПФ) и канидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов. С новата придобивка народният представител тръгва на ежедневни срещи с пловдивчани по квартали.

Обувките са българско производство, струват 45 лева, имат си касова бележка и са с гаранция 1 месец, поясни Слави Георгиев от ПФ. "Няма никакъв проблем, ако господин Атанасов скъса обувките при обиколките си по пловдивските улици, ще му купим още едни", зарекоха се хората от екипа.

"Убедени сме, че именно на тези срещи се чуват истинските проблеми на хората, а не в кабинетите и на пресконференции. Знаете, че Славчо Атанасов подписа един своеобразен договор с пловдивчани с 16 точки, които ще бъдат допълнени с още предложения от самите пловдивчани", поясни Илко Илиев.

"По тези обувки ще личи дали съм си свършил работата. Знаете, че още като районен кмет на "Тракия" въведох принципа "Приемен ден - всеки ден", който отстоях и като кмет на Пловдив по-късно. Не измислям топлата вода. Просто това е традиция - обикалям целия град, срещам се с най-различни хора, чувам и хубави, и нехубави неща. Най-важното е, че проблемите на града най-добре се разбират от самите пловдивчани", коментира Славчо Атанасов.

Обиколките стартират от квартал "Каменица" и военните блокове по бул. "Княгина Мария-Луиза", поясни депутатът и кандидат за кмет. "На ден стискам минимум по 250 ръце, виждам се с много хора с различни проблеми и различни съдби. Има дни, в които се срещам и с 500 души", каза още Атанасов. Той заяви, че до изборите ще се срещне лично, очи в очи, с поне 30 хиляди пловдивчани.

"Приемни ще има всеки ден по квартали, и то не срещу записване. Хората ще могат лично да се срещнат със Славчо Атанасов и ще могат да разчитат на помощта му. Срещата е единственият начин да покажеш уважение и към хората, към себе си", сподели Лилия Учкунова.

За срещите ще бъде изготвен специален график, който ще бъде своевременно огласяван, поясни Атанасов. Той обеща, че ще обиколи всички 940 улици в Пловдив, като ще тръгва сутрин в 9 часа, ще е по улици, градинки и площади до 13 часа, а след кратка почивка ще продължава от 17 часа до 20-22 часа вечерта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама