Ветерани на "Приста" с призови места на шампионат по бадминтон в Турция

10:54, 13 авг 15 / Спорт 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Община Русе Пламен Стоилов се е срещнал днес с шампионите по бадминтон за ветерани от клуб „Приста“ Пламен Стаматов и Николай Николов. Русенците са триумфирали на шампионат в Турция преди броени дни. Стаматов се завърна с титлите на сингъл и смесени двойки над 40 години.

Той е спечелил два златни медала на Балканиадата, която се проведе от 6 до 9 август. Николай Николов е заел второ място в надпреварата при двойки мъже над 45 години. В първенството са взели участие 109 състезатели, съобщават от пресцентъра на Общината.

За отличното си представяне на международния туринир и на други големи състезания, Пламен Стаматов е получил значка „Русе“. „Радвам се, че клубът постига високи резултати. Предайте на децата този силен спортен дух, който носите“, е казал кметът Пламен Стоилов и заяви пълната подкрепа на Община Русе и занапред.

„През 2016-а година Русе ще е европейски град на спорта и в тази връзка клубовете, които се занимават с масов спорт, ще получат още по-голяма подкрепа от Общината“, допълни кметът. В края на срещата той е подарил на шампионите знамето на Община Русе, което да развяват и децата при бъдещи успехи на клуба, съобщават още от пресцентъра на общината. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама