Георги Първанов е дал парите за хотела на сина си, смятат читателите на Topnovini.bg

10:53, 11 авг 15 / Любопитно 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От къде смятате, че са средствата, с които синът на Георги Първанов придоби хотел "Стримон"? На този въпрос читателите на София Topnovini.bg отговаряха в последните 10 дни в анкетата на сайта.

Убедителен победител стана отговорът „От баща му“. От общо 780 гласували 497 души са дали именно това предположение, което прави 64%.

На второ място с 24% се нарежда отговорът „Друго“, като в коментарите под анкетата се отличаваха няколко интересни интерпретации. Потребител с име Венцислав Василев дори е публикувал стихотворението на Александър Геров „Сняг“. Друго предположение пък е: „Не са от баща му-от дядо му са.Той продал овцете и дал парите на малкия първанчо“.

На последните две места в класацията, с почти еднакъв брой гласове, се наредиха отговорите „Кредит“ и „Спестявания“.

Повод за допитването до читателите на София Topnovini.bg стана информацията, че синът на Георги Първанов – Ивайло, е станал съсобственик на спа-хотела „Стримон“, който е оценяван на над 7 млн. лв.

Вече може да се включите и в новата анкета на София Topnovini.bg. Тя е свързана с един стар и сериозен проблем – изхвърлянето на малки домашни кучета на улицата. Своят глас може да дадете ТУК. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама