Повдигат обвинение на отцеубиеца от Кричим

17:28, 10 авг 15 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжна прокуратура в Пловдив повдигна обвинение срещу 35-годишния Рангел Василев от Кричим за умишленото убийство на своя баща - престъпление по чл. 116 ал. 1 т. 3 от Наказателния кодекс. На 11 август, вторник, магистратите внасят в съда искане за налагане най-тежката мярка "Задържане под стража".

От прокуратурата разказаха, че на 7 август около 21 часа е получен сигнал за мъж, постъпил в Спешния център на поликлиниката в Кричим с рана в областта на главата. Установено е, че пострадалият е Ангел Василев, на 55 г. от Кричим, чиято смърт е констатирана от дежурния лекар.

До момента е установено, че до саморазправата се е стигнало заради битов скандал на лична основа. Инцидентът е станал пред квартирата на Рангел Василев в града. Афектираният син пребил баща си си първо с юмруци, а след това с дървен кол.

До момента е извършен оглед, разпитани са свидетели, приложена е съдебно медицинска справка на починалото лице, предстои да се изготви заключение по съдебно-медицинска експертиза и да бъдат назначени допълнителни съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертиза.

С постановление на наблюдаващия прокурор Рангел Василев е задържан за 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама