В "Дунав" съжаляват за изпуснатата победа в Бургас

16:22, 10 авг 15 / Спорт 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Изпуснахме 2 точки в Бургас. Заслужавахме победата, но този път липсваше и малко късмет".

Това заяви след края на последния мач от третия кръг на "Б" група "Нефтохимик" - "Дунав" старши треньорът на "драконите" Веселин Великов. Както вече съобщихме, срещата завърши 1:1, като домакините успяха да изравнят едва в последната минута.

"Смятам, че ако не бе изгонен Николай Колев, отборът на "Нефтохимик" нямаше как да ни вкара гол. Първият му жълт картон бе пресилен, а колкото до ситуацията с втория - имаше сходни ситуации с нарушения на играчи на домакините, при които им бе спестен картон. Все пак и ние трябва да съжаляваме за пропуските, които направихме пред вратата на съперника. Във футбола е така - не винаги побеждава по-добрият", каза още дунавският наставник.

След двубоя в Бургас двама от основните играчи на "Дунав" се оплакват от травми. Предстои Мирослав Будинов и Атанас Атанасов да бъдат прегледани от специалист, като Великов изрази надежда, че ще са на разположение за предстоящото домакинство срещу "Созопол".

"Драконите" посрещат един от двата отбора с пълен актив до момента на 15 август от 18 ч. на Градския стадион в Русе.

"Предварителната продажба на билети вече е в ход. Пропуските са достъпни в магазините "Фаст маркет" на "Петко Д.Петков" 3 и "Плиска" 94. Призоваваме нашите фенове да се възползват от това, за да не се повтаря ситуацията с опашките на касите в последния момент преди началото на мача срещу "Литекс 2", заяви административният директор на клуба Огнян Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама