"Родопи” спечели трофей във футболния турнир на ГЕРБ-Суворово

13:25, 10 авг 15 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Родопи” ликува с шампионски трофей във футболния турнир на малки вратички, организиран от ПП ГЕРБ – Суворово, който се проведе на градския стадион през уикенда. Инициатор на спортния форум е общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Суворово Данаил Йорданов.

Във финалната битка за шампионската титла победителите се поздравиха с успех, надделявайки над противника си с 3:1. Голмайстор за първенците бе Илия Мутафов, който реализира два гола, като във вратата на победителите влезе и един автогол. „Мачът за титлата бе много зрелищен, стана битка. Радващо е, че на стадиона, който бе обновен от ПП ГЕРБ с 5,5 млн. лв., дойдоха много футболни фенове – на мачовете и през трите дни присъстваха над 200 фенове”, коментира Данаил Йорданов. Той благодари за перфектната организация на домакина на спортното съоръжение Мирослав Христов.

Шест отбора, разпределени в две групи се състезаваха в надпреварата, като по регламент в предварителните пулове те играха всеки срещу всеки. Призьорите бяха възнаградени с почетни грамоти. Грамоти получиха и носителите на индивидуални награди. Голмайстор на турнира стана Петър Радев, който реализира 13 попадения, за най-добър вратар бе отличен Мустафа Шабанов, а приз за най-млад футболист грабна Християн Андонов (15 г.).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама