6000 безплатни покани за откриването на "Колодрума"

12:56, 10 авг 15 / Спорт 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"За церемония по откриването на спортна зала "Колодрума" в Пловдив ще бъдат използвани 6 хил. безплатни покани", заяви кметът на Пловдив Иван Тотев.

Той по  ясни, че те ще бъдат разпространени по всички спортни клубове и бройката, която остане след спортната общественост, ще се предостави на пловдивчани напълно безплатно. Пловдивчани ще могат да се сдобият с покани от билетните центрове на Общината.

"След откриването на 30 август т.г. залата ще е със свободен достъп и всеки, който иска, ще може да влезе и да я разгледа", допълни градоначалникът.

Общинската администрация пък вече е подала документи за Акт 16 за "Колодрума". Към момента тече самата подготовка за официалното откриване на залата и все още се изглажда списъка с участниците в церемонията.

"Ще има демонстрация на пистово колоездене. Поканили сме гости от борда на Световната федерация по колоездене, тъй като след откриването на спортната зала ще започнем и процедура по лицензиране на "Колодрума" и ще кандидатстваме за първото световно първенство за юноши до 23 г. за 2016 г. Водим преговори и с Федерацията по волейбол за участие на националния ни отбор в официалното откриване", коментира Тотев.

Кметът е категоричен, че паркингът на "Колодрума" ще е готов за голямото събитие на 30 август т.г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама