Пиян и без книжка моторист катастрофира край Разград

12:39, 10 авг 15 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При движение с несъобразена с пътните условия скорост 28-годишният В.В. се е блъснал с мотора си Сузуки в пътен знак, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград

Пътно-транспортното произшествие е станало на 7 август около  22.35 ч. до комплекс Пътконсулт край Разград.

При извършената проверка е установено, че водачът управлява след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 0.90 промила и не притежава категория за управление на мотор.

Още няколко случая на шофьори-нарушители установиха в Разградско.

На 9 август около 20.30 часа в с. Сеслав става пътно-транспортно произшествие. В.А. на 65 години, управлявайки лек автомобил Фиат Браво на хоризонтална права, губи контрол над автомобила и се блъска в паркиралият на пътното платно по посока на движението лек автомобил Пежо. При проверката е установено, че водачът на Фиата управлява след употреба на алкохол изпробван с техническо средство алкотест-дрегер с концентрация 1,80 промила в издишаният въздух.

На 09 август около 22.50ч. в гр. Лозница при извършена полицейска проверка на лек автомобил Опел е установено, че водача Е.Р на29 години управлява след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 1.29 промила и без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство.

Също на 9 август около 17.30 часа на пътя между селата Гецово и Осенец при полицейска проверка е установено, че Е.Е. на 18 години от с. Дралфа управлява собствения си лек автомобил "Фиат Стило" с фалшива книжка издадена на негово име. Образувано е бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама