Пуснаха интернет петиция срещу затварянето на хирургичната болница в Търговище

11:25, 10 авг 15 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петиция срещу отнемането на лиценза на Специализираната хирургична болница "Папуров" в Търговище стартира в интернет. Протестът е адресиран до здравния министър Москов, премиера и правителството.

"Ние, пациентите, се обявяваме против отнемането на лиценза на СХБАЛ "Папуров". В болницата работят способни, достойни и високо квалифицирани екипи, които с професионализъм и добро отношение към нас, пациентите, са спечелили доверието ни. Не сме съгласни с това решение и ще се борим, ще се борим така, както могат да се борят само хората, борили се лице в лице със смъртта. Настояваме за незабавна отмяна на решението за отнемането на лиценза на болницата и възстановяване на нормалната работа на лечебното заведение." пише в петицията.

Под нея до момента са сложили подпис 247 човека. Подписи се събират и в Медицински център "Солигена" в Търговище. От там се оплакаха, че казуса със затварянето на болницата е предизвикала смут и сред техните пациенти, които мислели, че лекарските кабинети в центъра също са затворени и изпаднали в паника къде да търсят помощ. От "Солигена" обявиха, че са напълно отделно лечебно заведение и всички доктори са в кабинетите си с нормалното си работно време и приемат пациенти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама