Въвеждат нов график за регистрация на пътни превозни средства в сектор "Пътна полиция" в Разград

09:17, 10 авг 15 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес се въвежда нов график за административно обслужване при

регистрация на пътни превозни средства в сектор „Пътна полиция” в Разград, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Нарасналият брой на регистриране на превозни средства на български юридически и физически лица, които впоследствие се предоставят за ползване на румънски граждани и фирми, както и използването на пълномощници да извършват дейности по регистрация, води до намаляване възможността за обслужване на граждани – собственици на превозни средства, свързани с регистрация на автомобили.

В предвид това и поради ограничения административен капацитет на сектор "Пътна полиция" се определя следния ред на обслужване:

Понеделник - от 08:30 часа до 12:00 часа - юридически лица , и юридически лица представлявани от пълномощници и предоставящи МПС/ППС на ползватели с постоянен адрес в, и извън област Разград; от 13:00 часа до 16:30 часа - физически лица, и физически лица, които се представляват от пълномощници.

Вторник - от 08:30 часа до 12:00 часа и от 13:00 часа до 16:30 часа - физически лица – собственици на МПС/ППС, които не се представляват от пълномощници.

Сряда - от 08:30 часа до 12:00 часа - юридически лица, и юридически лица представлявани от пълномощници и предоставящи МПС/ППС на ползватели с постоянен адрес в област Разград; от 13:00 часа до 16:30 часа - физически лица – собственици на МПС/ППС, които не се представляват от пълномощници.

Четвъртък - от 08:30 часа до 12:00 часа и от 13:00 часа до 16:30 часа - физически лица – собственици на МПС/ППС, които не се представляват от пълномощници

Петък - от 08:30 часа до 12:00 часа юридически лица, и юридически лица представлявани от пълномощници и предоставящи МПС/ППС на ползватели с постоянен адрес в област Разград; от 13:00 часа до 16:30 часа в петък -физически лица – собственици на МПС/ППС, които не се представляват от пълномощници.

На гишето ще се отпечатва само по едно заявление на пълномощник или такъв с ползвател, като желаещите за отпечатване на повече заявления за всяко следващо се нареждат след последния чакащ.

Всеки работен ден служител на полицията ще събира отпечатаните заявления, а подателите им ще бъдат обслужвани по реда на издаването им. Гражданите, пропуснали номера си ще се обслужват последни, посочват от полицията в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама