Информационният център "София - европейска столица на спорта 2018" работи, ама не съвсем

21:23, 09 авг 15 / Спорт 25 694 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Информационният център „София – европейска столица на спорта 2018” не функционира от известно време, установи София Topnovini.bg след няколко проверки.

Той беше открит на 5 март тази година от столичния кмет Йорданка Фандъкова, а на събитието присъстваха председателят на Столичния общински съвет (СОС) Елен Герджиков, генералният секретар на Българския олимпийски комитет Белчо Горанов, евродепутатът Андрей Ковачев, както и председателят на ACES Europe Франческо Лупатели.

От СОС обясниха пред София Topnovini.bg, че информационният център не е бил затварян и си работи, но с намалено работно време.

Човекът, който го обслужва по принцип, е в отпуск и временно е имало друг на неговото място, се оправдаха от общината. Има и поставена табела за контакти, каза Галя Лозанова от СОС. Такава бележка при нашите проверки нямаше. Но пък от общината обещаха веднага да изпратят човек, който да постави на вратата телефонния номер за връзка.

Очаква се в информационния център утре да се провежда семинар, а във вторник някакво обучение, сподели Лозанова. По думите й сайтът на центъра е пълен с информация за предстоящите събития.

Оказа се, че има информационен календар, в който е обявено наименованието на даденото събитие, както и неговото начало и край. Но къде ще се провежда, от колко часа започва, кои са участниците в него и чия е инициативата, не е съобщено. Липсва и информация за предстоящия семинар там, който беше споменат от СОС.

Информационният център се намира на бул. „Михай Еминеску” 5, точно срещу Румънското посолство. Той е оборудван с техника за презентации и провеждане на различни образователни събития.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама