Николай Терзиев е кандидатът за кмет на социалистите в Казанлък

16:24, 09 авг 15 / Политика 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

39-годишният Николай Терзиев, трети мандат кмет на село Шейново и председател на  общинската организация на БСП,  е кандидатът за кмет на община  Казанлък, решиха делегатите на Общинската конференция, съобщиха от Областния съвет на БСП.

Терзиев, който ще води и листата за съветници, е  спечелил вота на социалистите  пред независимата кандидатура на банкера Стефан Манчоров. 

Двамата представиха своите намерения за местното самоуправление пред делегатите на конференцията.

Казанлъшките социалисти ще се явят на местните избори с политическата формула „БСП лява България“. Коалиционните партньори, гости на партийния форум, единодушно застанаха зад кандидатурата  на Николай Терзиев  за кмет на община Казанлък.

Ветераните социалисти пък са убедени, че „младият, динамичен, красив и харизматичен лидер има шансове за победа на местните избори”. По думите  на мнозинството делегати кандидатура на левицата е обединителна и подходяща за предизборната битка в Града на розите. Делегатите на конференцията подредиха и листата на кандидатите за общински съветници и гласуваха кандидати за кметове на кметства.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама