Продължава фотоконкурсът „Символите на Горна Оряховица”

12:56, 09 авг 15 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До 31-ви август се приемат снимки за фотоконкурса „Символите на Горна Оряховица”, съобщават от Общината. Той бе обявен от кметската администрация и е посветен на 145-тата годишнина от обявяването на Горна Оряховица за град. 

Целта е да се покаже различна гледна точка към града, да се преоткрият, преосмислят творчески и да се популяризират неговите символи. В конкурса няма възрастови ограничения. Всеки участник може да се включи с до 3 свои кадъра – цветни и/или черно-бели.

Изображенията трябва да са в дигитален – JPEG формат. Участниците имат право да изпращат само фотографии, направени от тях самите и върху които имат авторски права. Всеки от участниците в конкурса подписва собственоръчно декларация.

Снимките за конкурса и точна информация за автора (трите имена, възраст, телефон, e-mail и адрес за контакт) се изпращат по електронната поща на адрес: [email protected]. Снимките могат да бъдат придружавани от кратки авторски текстове, разказващи интересни истории за обекта или обектите.

Освен награди за първо, второ и трето място, ще бъдат връчени и специална награда за любим кадър от онлайн гласуване във фейсбук – страница на събитието и специална награда за най-млад фотограф, допуснат до участие в изложбата. Условията за участие във фотоконкурса и декларацията за участниците са публикувани на сайта на общинската администрация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама