Бареков за депутатите си: 10 души стоят на тезгяха

10:13, 09 авг 15 / Политика 25 710 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пореден път лидерът на "България без цензура" Николай Бареков се отрече от депутатите, които вкара в Народното събрание. "Тази група мърси не само моето име, а и парламентаризма", каза той в ефира на "Нова". "Отговорността е моя, срамът е мой", заяви Бареков.

"10 души стоят на тезгяха. Когато ГЕРБ решат, че нещо ще правят, те се появяват и гласуват по правилния начин. Те отидоха на заплата при Христо Ковачки", каза той за депутатите си. "Нито едно обещание, което дадохме по време на предизборната кампания, те не защитиха в парламента. Никой от нас не обеща, че ще бъде патерица на ГЕРБ и ДПС", призна Бареков.

Водещата обаче му припомни, че когато работниците на Ковачки са гласували за ББЦ, бизнесменът е бил "добър", а сега е "лош".

След като охули депутатите си и се оплака от "брутална кампания" срещу него, "дирижирана от ГЕРБ и ДПС", Бареков започна да хвали именно тези две партии за добрата им политика и да обвинява Реформаторския блок за неслучилите се реформи. И допълни, че ще подкрепи някои от кандидатите на ГЕРБ за кметове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама