Мениджърът на Роби Уилямс отнесе винил с лика на звездата към Острова

09:52, 09 авг 15 / Любопитно 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един от мениджърите на Роби Уилямс отнесе със себе си винил, изобразяващ британската звезда. Това съобщи за Topnovini.bg авторът на графитеното изображение – Esteo, часове, след като лошото момче на Англия буквално взриви, с изпълненията на най-големите си хитове, Бургас.

“Веднага след концерта на Роби свалих винила и заедно с част от организаторите на Spirit of Burgas го занесохме при менъджера на Уилямс“, разказа с огромно вълнение един от най-добрите майстори на графити в страната Иван Янков, по-известен като Esteo.

По думите на художника творението му е завладяло всички от екипа на Роби от пръв поглед, и секунди след това те са пожелали да го отнесат със себе си към Острова. Esteo не се замислил нито за миг, дали да се раздели с произведението си, сложил един подпис и го подарил на екипа.

„На правилното място отиде, това е най-важното за мен“, коментира още Иван Янков – Esteo.

Както Topnovini.bg вече писа известният бургаски художник на графити Иван Янков бе поканен от организаторите на музикалния фестивал Spirit of Burgas да нарисува на винил голямата звезда на британската сцена Роби Уилямс. За около четири часа, преди Роби да се появи пред бургаската публика, винилът вече беше готов и посрещаше на входа всички негови фенове.

Платното изобразява водещата снимка на Роби Уилямс от турнето “Let me entertain you” и в основната си част е черно-бял.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама