Русенският университет обявява конкурс на тема "Светлината в картини, образи и слово"

08:50, 09 авг 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русенският  университет обявява конкурс на тема „Светлината в картини, образи и слово“, посветен на Международната година на светлината, съобщават от учебното заведение. Инициативата е част от проекта Нощ на учените 2015. В конкурса могат да се включат преподаватели, докторанти, студенти, ученици и граждани с разработки в следните жанрове: поезия; проза (есета и др.); живопис; фотография; научни разработки: прототипи, макети, мостри, схеми, постерни идейни проекти.

Творбите не трябва да са участвали и да са били награждавани в други конкурси. Необходимо е научните разработки да бъдат придружени от описание в размер не по-голям от половин страница компютърен набор, формат А4. На всички участници ще бъдат присъдени сертификати за участие в конкурса, а най-добрите в различните категории ще бъдат премирани.

Регистрационният формуляр е публикуван на сайта на университета, но може и да се получи на място в стая 1.313Б в Ректората (Направление Европейска интеграция и международно сътрудничество).

Регистрацията за участие е до 04.09.2015 г. в стая 1.313Б, или на e-mail: [email protected]. Готовите разработки се приемат до 18.09.2015 г., а награждаването ще бъде на 25.09.2015 г. от 10:00 часа в Централното фоайе на Ректората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама