"Стандарт" промотира светената вода от Плиска чрез "Лафка"

22:07, 06 авг 15 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Чудотворната вода“ от „свещения кладенец“ в Голямата базилика в гр. Плиска вече се рекламира и от вестник „Стандарт“, след като министър-председателят Бойко Борисов препоръча на мястото да се правят кръщенета и сватби.

В деня на Голяма Богородица, 15 август, националният ежедневник ще раздаде на читателите си 10 000 флакончета с водата, която бликна на 24 юли в базиликата, но само чрез обектите на търговската верига „Лафка“.

"Флакончетата с картичка на Плиска и историята на лековитото аязмо ще могат да се вземат само и единствено от обектите на търговска верига "Лафка". Те са безплатни, дават се с в. "Стандарт", който и в този ден ще се разпространява на обичайната си цена", пише изданието в днешния си брой.

Директорът на Националния исторически музей (НИМ) проф. Божидар Димитров съдейства за достигането на водата до читателите на вестника, се отбелязва в рекламата. Той беше и първоизточникът на новината за бликналата вода на 24 юли.

Припомняме, че след откриването на пътния възел „Белокопитово“ в понеделни, проф, Димитров поръси с „чудотворната вода“ премиера Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов и транспортния министър Ивайло Московски.

Предстои и „Лафка“, която се свързва с депутата от ДПС Делян Пеевски, да започне с промоциите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама