Потушиха пожара край „Ханска шатра“

17:23, 06 авг 15 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Огромният пожар, който вилня в района на „Ханска шатра“ край курортния комплекс Слънчев бряг вече е потушен, увериха от пресцентъра на полицията в Бургас.

Огънят е локализиран от общо 6 противопожарни екипи от Несебър, Бургас и Поморие, служители от Държавно горско стопанство – Несебър, Община Несебър и доброволчески отряд.

Както вече Topnovini.bg съобщи от инцидента е изгоряла напълно намиращата се в близост до „Ханска шатра“ конюшна, като са изпепелени три коня и паркиран лек автомобил. Пожарът не е успял да засегне сградите на комплекс „Съни Бийч Хилс“, разположени в близост.

Действията на пожарникарите по локализиране на огъня бяха силно затруднени от високите температури и силния вятър.

От полицията предупреждават, че пътният трафик по главения път Бургас – Варна все още е затруднен поради задимяване на района. Три полицейски автопатрули от Районно управление – Несебър подпомагат водачите на МПС при шофирането им в условията на намалена видимост. От сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас призовават скоростта на движение да бъде съобразена с усложнената обстановка, като не се предприемат рискови маневри.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама