Рибейро: Кафу и Натанаел са готови за дебют в “Лудогорец”

16:32, 06 авг 15 / Спорт 25 247 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Треньорът на "Лудогорец" Бруно Рибейро заяви, че новопривлечените Кафу и Натанаел са готови да изиграят първия си мач за шампионите. Той обаче все още не е решил дали да ползва бразилците срещу "Монтана" в петък.

"Следващата седмица имаме два мача (за Суперкупата и в първенството). При всички положения Кафу и Натанаел ще бъдат в основната група", каза Рибейро, цитиран от сайта на клуба преди утрешния мач с “Монтана”.

Португалецът смята, че отборът му постепенно навлиза във форма. "Все по-добре сме и това си личи по време на тренировките и мачовете. Още обаче не сме достигнали връхната си форма. Надявам се това да стане съвсем скоро".

Той определи "Монтана" за силен отбор, който играе добър футбол. "Има доста опитни футболисти, които притежават класа. Те са играли във водещите български клубове. Силата на съперника е, че има колектив", добави Рибейро.

Очакванията му са за труден мач. "Подготвени сме. През седмицата работихме много здраво и единствената ни цел в петък е да постигнем победа над "Монтана", каза португалецът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама