Обвиниха в убийство двама братя за побоя в Караджалово

15:56, 06 авг 15 25 641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение на 34-годишния Ангел Димитров и 35-годишния Димитър Димитров, и двамата от с. Караджалово, общ. Първомай, за умишлено убийство в съучастие (престъпление по чл. 115, вр. чл. 20 ал. 2, вр. ал. 2  от Наказателния кодекс).

Както Пловдив Topnovini.bg писа, вчера двамата са пребили до смърт свой съселянин. Човекът е намерен в безпомощно състояние, с подутини по лицето и кървящи рани по тялото, на улица в Караджалово. Установено е, че той е Алекси Ангелов, на 56 г., от същото село.

При разговор с две лица - братята Ангел Димитров и Димитър Димитров, се установява, че между тях и Алекси Ангелов е възникнал скандал на полето с последващ побой.

Разследването сочи, че двамата настоявали Ангелов да си признае за извършена кражба на конете на единия от братята, заради което е предизвикан скандалът.

Пострадалият е откаран в болница, където е починал от черепно-мозъчна травма същия ден.

С постановление на наблюдаващия прокурор двамат братя са задържани за 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в Окръжен съд - Пловдив, за налагане на постоянна мярка "задържане под стража".

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив, се извършват активни процесуално-следствени действия - оглед, разпити на свидетели, назначени са експертизи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама