Пияни и неправоспособни шофьори причиниха 4 катастрофи за денонощие в Пловдивско

14:28, 06 авг 15 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неправоспособни водачи, употребили алкохол, са предизвикали четири катастрофи за последното денонощие в Пловдивско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 21.20 часа в РУП - Стамболийски, е съобщено за катастрофа на "Ал. Стамболийски" в Кричим. Пристигналият на място автопатрул установил, че лек автомобил "Лада", управляван от 26-годишен мъж от града, е ударил при движение на заден ход спрял "Мерцедес".

Водачът, причинил инцидента, бил седнал зад волана с 2.09 промила алкохол.

Около 2 часа през нощта пък 44-годишен от село Рогош излязъл от пътя и се обърнал по таван между селата Шишманци и Белозем. Мъжът управлял "Фиат" с несъобразена скорост. Алкохолната му проба, взета на място, показала 2.15 промила алкохол. Откаран е в болница без опасност за живота и след прегледи е освободен за домашно лечение.

Контрол над управлявания от него мотор "Сузуки" загубил 60-годишен мъж и паднал на платното. Инцидентът станал към 16.30 часа вчера в село Анево. Мотористът е закаран без опасност за живота в болница и е настанен за наблюдение. Освен че бил без необходимата квалификация и без каска, той бил употребил и алкохол.

Два часа по-късно в дежурната на РУП в Хисаря е получен сигнал за пострадал човек на ул. "Априлци" в града. Оказало се, че неправоспособен 60-годишен моторист загубил управлението над мотопеда си "Балкан", след което се ударил в паркиран "Опел". Пострадалият мъж от Хисаря бил откаран в болница без опасност за живота, където останал за лечение. Алкохолната му проба отчела 2.29 промила алкохол.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама