„Кърменето– от първия ден Любов“ е темата на беседа в Русе

06:33, 06 авг 15 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 6 август, в Русе ще се проведе безплатна беседа на тема „Кърменето – от първия ден Любов“. Събитието е съвместна инициатива на двата русенски клуба Сороптимист Интернешънъл и Лайънс Клуб Сексагинта приста Русе, и е посветено на Световната седмица на кърменето.

Проявата се осъществява с подкрепата на училище “Родители”– Русе и център за детско здраве “Ниш” и е от 10 часа в лятната градина на хотел „Дунав Плаза“, съобщават организаторите. 

В беседата ще вземат участие д-р Даниела Бурмова – педиатър-неонатологот център за детско здраве “Ниш”,Димитрина Върбанова – неонатологична сестра, основател на училище “Родители”– Русе,Веселина Тончева – социален психологв център за психологическо консултиране “Инсайт” и Любов Лукарева – психолог в център за детско здраве “Ниш”.

Всяка от бъдещите и настоящи майки, уважили събитието, ще може да участва в томбола и да спечели лекция по избор от училище “Родители”, безплатен урок по плуване за бебета в център за детско здраве “Ниш”, боди арт за бременни и още много изненади.

Ако присъстващите носят снимка със своето бебе, ще могат да участват в конкурса “Мама и бебе” и да спечелят голямата награда – професионална фотосесия от Мартина Лазарова, съобщават още организаторите на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама