Шофьор на автобус счупил крака на пенсионерка

20:18, 05 авг 15 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор на автобус 64 от градската мрежа е счупил крака на възрастна жена, която е слизала от превозното средство. За това сигнализира в социалната мрежа Facebook дъщеря й Велина Иванова.

Инцидентът е станал преди месец - на 02 юли т.г., около 21:30 - 22:00 часа на спирка "Гробищен парк Драгалевци" в столицата.

"Майка ми пострада, докато се опитвала да слезе от автобус 64 на спирка „Гробищен парк Драгалевци“ (има проблеми с коленете и слизането и качването са й по-трудни). С други думи шофьорът затваря вратите, докато майка ми е с единия крак в рейса и потегля. Благодарение на бързата реакция на пътниците, е спрял, отворил е вратата, колкото да я изтърси и си е продължил по маршрута. На спирката един човек (на който съм изключително благодарна) й е помогнал, а един таксиметров шофьор, който се опитвам да открия, тъй като е станал свидетел на случката, я е закарал до къщата. В резултат на този инцидент, майка ми е със счупен крак и след претърпяна операция – със 7 пирона", пише Велина.

Възрастната жена е била в шок и не е могла да реагира и да запише номера на автобуса или данните на шофьора на таксито, който я е откарал. Затова Велина моли всеки, който има информация за таксито или е станал очевидец на инцидента, да се свърже с нея.

"Изглежда невъзможно, но все пак вярвам в чудеса!", завършва постът на дъщерята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама