Вихър (Славяново) и Партизан (Червен бряг) на старта на първенството в Северозападна „В“ група

17:02, 05 авг 15 / Спорт 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С регионалното дерби между Вихър (Славяново) и Партизан (Червен бряг) ще стартира новото първенство на Северозападната "В" група, информира plevensport.eu. Това е отредил тегленият вчера жребий на съвещанието в Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, на което са присъствали президентите на всички 16 участващи клуба.

Мачовете от първия кръг на шампионата ще се състоят на 16 август (неделя) от 18.00 часа. През този сезон в групата ще се състезават 5 отбора от плевенски регион. Най-лесно в първия кръг, като че ли ще бъде на Левски 2007, който ще домакинства на новака Кариана (Ерден).

Завърналият се в дивизията тим на Гигант (Белене) пък ще пътува до Севлиево за двубой с местния едноименен отбор. Малшанс при тегленето на жребия е извадил съставът на Ювентус (Малчика), който в първия кръг ще гостува на един от потенциалните кандидати за "Б" група - Етър (Велико Търново).

Не по-лесно ще бъде на "черно-белите" от Малчика и в следващите два кръга, в които следват домакинство на друг силен тим - Ботев (Враца), и визита на Бдин (Видин).

Във втория кръг новият член Вихър ще бъде отново домакин, като ще посрещне в Славяново друг новак - Севлиево.

Второто за сезон 2015/2016 г. плевенско дерби ще бъде в третия кръг, когато Левски 2007 ще играе у дома с Гигант (Белене). Очертаващото се дерби на полусезона между Етър (Велико Търново) и Ботев (Враца) пък ще бъде в 10-ия кръг на стадион "Ивайло".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама