Поредният пловдивчанин с награда от кампанията "Регистрирай куче"

14:48, 05 авг 15 25 234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивчанинът Пламен Пеев - собственик на младия мъжки доберман пинчер Херман, е поредният късметлия в инициативата "Регистрирай куче и спечели награда", разказаха от Община Пловдив, която е организатор на кампанията.

Четириногият любимец на Пламен е заведен под печелившия № 5800 в Електронния регистър за домашни кучета, отглеждани в Пловдив. На официална церемония днес стопанинът на Херман получи  куп подаръци – легло, флекси, гребен, комплект козметика - шампоан и регенериращ гел), пинсета за кърлежи, медальон – адресник. Към подаръците има добавен и комплект четки за зъби за кучета, които пък са допълнителен подарък от любител на животните, впечатлен от инициативата и решил да подкрепи добрата идея.

Младият доберман все още не е кастриран, затова собственикът му получи и талон за отстъпка в цената за манипулацията "кастрация". Талонът може да бъде използван до края на месец ноември.

В отдел "Екология" на всяка една от общинските районни администрации пък може да бъдат получени талони за отстъпка в цената на кастрацията. За кастрация на женско куче талонът е за отстъпка в размер на 40 лв. от цената на манипулацията в съответната клиника, а за кастрация на мъжко куче – отстъпката е в размер на 30 лв. от цената на манипулацията.

Собствениците на кастрираните домашни кучета са освободени от заплащане на „такса за притежаване на куче”, а собствениците на чипирани кучета са освободени от заплащането на тази такса за първата година от неговото регистриране.

В рамките на кампанията "Регистрирай куче и спечели награда" предстои да бъдат раздадени още 6 награди - 4 комплекта продукти - грижа за домашния любимец (предметни награди) и 2 пакета козметични услуги за домашно куче (къпане, подстригване, сресване, изсушаване, почистване на уши, очи, изрязване на нокти).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама